Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Hur skaffar jag användarkonto på travsport.se och hur fungerar inloggningen?

Hur skaffar jag användarkonto på travsport.se och hur fungerar inloggningen?
Svensk Travsport Kundtjänst Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Du skaffar ett kostnadsfritt användarkonto på travsport.se här. Det går att göra på två olika sätt;
  - Med användarnamn och lösenord skickas inloggningsuppgifterna brevledes till din folkbokföringsadress. Det tar ett par dagar.
  - Med BankID och då kommer du igång direkt.

  Nedan kan du läsa några vanliga frågor.

  Jag har ett användarkonto sedan tidigare på travsport.se där jag brukar logga in med användarnamn och lösenord – kan jag nu använda BankID för att logga in på mitt befintliga användarkonto?
  Ja, det kan du. De kunder som sedan tidigare har användarkonto på travsport.se kan logga in både med användarnamn/lösenord och med BankID. Däremot kan du inte ändra ditt lösenord eller beställa ett temporärt lösenord via sms om du är inloggad med BankID.

  Jag har inte ett användarkonto sedan tidigare och vill skaffa ett sådant – och jag vill ENDAST ha BankID som inloggningsmetod. Hur gör jag då?

  Då ska du välja att skaffa ditt användarkonto med hjälp av BankID. Då kommer du att få åtkomst till ditt användarkonto omedelbart och din enda inloggningsmetod till ditt användarkonto på travsport.se kommer att vara med BankID. Du skaffar ett användarkonto här.

  Jag har inte ett användarkonto sedan tidigare och vill skaffa ett sådant – och jag vill kunna logga in BÅDE med BankID och användarnamn/lösenord. Hur gör jag då?
  Då ska du välja att skaffa ditt användarkonto med hjälp av användarnamn/lösenord. Du får då vänta på att vi skickar hem användarnamn och lösenord till din folkbokföringsadress innan du får åtkomst till ditt konto. Därefter kommer du att kunna logga in på ditt konto med både användarnamn/lösenord och med BankID. Du skaffar ett användarkonto här.

  Jag har inget BankID – hur skaffar jag det?
  Kontakta din bank så hjälper de till.
  Svensk Travsport Kundtjänst
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.