Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Min häst är avliden (död). Hur anmäler jag det?

Min häst är avliden (död). Hur anmäler jag det?
Svensk Travsport Kundtjänst Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Du kan anmäla en avlivad häst på två sätt;

  1)  Om du har ett användarkonto på travsport.se och är registrerad företrädare för hästen kan du logga in och anmäla det under "Mitt hästägande" och "ägda hästar". Klicka på hästens namn och vidare på "ändra reg.status". Här kan du dödförklara din häst. Du behöver även skicka in hästpasset till Svensk Travsports kundtjänst för makulering. Skicka med ett meddelande om att hästen är avliden och vilket datum. Skriv även om du vill ha hästpasset i retur som minne och i så fall till vilken adress. Om hästpasset redan har makulerats av ett slakteri behöver istället ett slaktintyg skickas in.  

  2) Om du saknar ett användarkonto på travsport.se behöver du skicka in hästpasset in till Svensk Travsports Kundtjänst för makulering. Skicka med ett meddelande om att hästen är avliden och vilket datum. Skriv även om du vill ha hästpasset i retur som minne och isåfall till vilken adress. Om hästpasset redan har makulerats av ett slakteri behöver istället ett slaktintyg skickas in.

  Svensk Travsport Kundtjänst
 • Hej.
  Vi har en häst som är avliden sedan många många många år men som fortfarande står som levande. Hur gör vi för att ändra status på henne när det inte finns något hästpass eller andra intyg?
  Karin
 • Hej Karin!

  Om hästen avlivades för så många år sedan var det säkert före hästpassdirektivet kom. Du kan mejla din information till oss på kundtjänst, kundtjanst@travsport.se, så hjälper vi dig. Uppge hästens namn och gärna vilken dag hästen avlivades.

  Vänliga hälsningar
  Malin Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy