Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

När utbetalas prispengar?

Min häst har startat och vunnit prispengar. När betalas prispengarna ut till mig?
Svensk Travsport Kundtjänst Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Prispengar från travlopp i Sverige betalas ut den 15:e månaden efter start. Om den 15:e infaller på en helg betalas pengarna ut vardagen innan. För prispengar som vunnits i annat land kan tidpunkten variera.
  Svensk Travsport Kundtjänst
 • Jag vill ha prispengarna på mitt konto istället för en utbetalningsavi.
  Hur gör jag då?


  stall staffan
 • Godmorgon. Vår häst har vunnit prispengar i Frankrike. Behöver vi vidta någon åtgärd eller betalas prispengen ut via ST som om det varit travlopp i Sverige?
  NILS BERTIL HANSSON
 • Hej Staffan och Nils!

  Tack för inlägg och förfrågan!

  Staffan: I Svensk Travsports blankettförråd, överst denna sida, finner du blanketten Anmälan om bankkonto/bankgiro. Printa ut blanketten och fyll i uppgifterna och skicka sedan blanketten i original till Svensk Travsport, 161 89 STOCKHOLM. Saknar du möjlighet att printa ut blanketten så återkom med adressuppgifter var du vill att blanketten ska skickas så ordnar vi det.

  Nils: Grattis till framgångarna i Frankrike som resulterat i att din häst vunnit prispenar. Svensk Travsport har inte något samabete med Frankrike då det gäller utbetalning av prispengar. Frankrike ansvarar för att utbetaningen sker. Du behöver således meddela S.E.C.F (motsvarigheten till Svensk Travsport i Frankrike) namn, adress samt kontouppgifter. Bifogar blanketten som S.E.C.F önskar att utländska kunder använder.

  Vänliga hälsningar


  Åsa Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy