Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Är andelsägare av travhäst men får inte hästägarprogram

Hej. Jag har en andel av totalt 90 andelar i andelshästen Can Lane. När Can Lane startar får jag ej hästägarprogram och kommer inte in på stallområdet. Jag har även andel i en annan travhäst med totalt 20 andelar. När denna häst startar får jag hästägarprogram per post. Var går gränsen i totalt antal andelar för andelshäst för att alla andelsägarna ska ha rätt till hästägarprogram?

Kommentarer

 • Hej Reino!

  Det ligger till som så att alla som står som registrerade ägare i stamboken får ett travprogram när hästen startar. För andelshästen Cane Lane står Hästupplevelser Norr AB som ensam ägare. Därför går det bara ett travprogram dit.  På din andra häst utgår jag ifrån att du står registrerad som en av delägarna och det är därför får du travprogram för den.

  Vänliga hälsningar
  Malin Kundtjänst
 • Tack för snabb respons Malin. En följdfråga blir då om Ifall att Hästuplevelse i Norr AB lämnar personuppgifter till Svensk Travsport på alla 90 andelsägare så skulle vi stå som ägare till Can Lane och få hemskickat hästägarprogram från banan där Can Lane startar?
 • Hej igen!

  Vi registrerar höst 20 personer som ägare på en häst så dessvärre saknar vi möjlighet att registrera så många andelsägare.

  Vänliga hälsningar
  Malin Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.