Till senaste kommentaren

Dags att förnya din licens för nästa år!

Dags att förnya din licens för nästa år!

Svensk Travsport Kundtjänst Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Nu kan du förnya din licens!

  I stora travet kan du som har A-licens idag och vill förnya den till 2020 höra av dig till Svensk Travsports Kundtjänst via email kundtjanst@travsport.se eller telefon 08-475 27 00. Senast den 28 februari 2020 ska du sedan inkomma med en giltig F-skattsedel. Har du några frågor kring A-licensen kan du höra av dig till Mattias Stenby på Svensk Travsports Sportavdelning på 08-475 27 18 eller mattias.stenby@travsport.se.

  Övriga licensinnehavare kontaktar sin hemmabana för att förnya eller byta licens inför 2020. Travsällskapen kommer att gå ut med mer information under november och december om hur du ska gå till väga på just din hemmabana, men tänk på att höra av dig i tid om du vill vara med och tävla redan från 1 januari 2020.

  För att kunna startanmäla och/eller köra/rida lopp direkt efter årsskiftet så behöver du ha förlängt din licens senast den 25 december. Vid en licensförnyelse kommer en licensavgift att faktureras på februari månads avräkning. Om du väljer att inte förlänga din licens så avslutas den med automatik den 31 december. Om du vill sätta igång din licens igen efter nyåret behöver du kontakta din hemmabana.

  I ponnytravet kan du förnya via travsport.se på denna länk eller kontakta din hemmabana. Vid en licensförnyelse kommer en licensavgift att faktureras på februari månads avräkning. Om du väljer att inte förlänga din licens så avslutas den med automatik den 31 december. Om du sätta igång din licens igen efter nyåret behöver du kontakta din hemmabana.

  Mer information
  Om du förnyar licensen i både stora travet och ponnytravet behöver du lämna den informationen vid förnyelsen av ponnylicensen eller kontakta din hemmabana. Du kommer då att få en licensavgift från stora travet och inget från ponnytravet.

  Nya licensbestämmelser 2020

  Svensk Travsport Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.