Till senaste kommentaren

Hur ser jag äldre kuskstatistik på travsport.se?

När jag söker i en kusks resultatstatisitik kommer jag tillbaka till maj månad ungefär. Hur gör jag för att få resultaten från tidigare månader och år?


Hälsningar

Kenneth Hansson

Kommentarer

 • Hej Kenneth!
  Tack för din fråga. Det är de senaste 300 loppen som visas på hemsidan. Önskar du ta del av äldre statistik så vänligen kontakta Svensk Travsport.

  Vänliga hälsningar,
 • Det är krongligt att komma ut på ST sida o blädra tävlings proppen , är de något ni rår för

 • Hej Sven-Erik!

  Var snäll och återkom med vad det är som är krångligt. Är det svårt att förstå hur du ska göra eller är det hemsidan som hackar? Vad menar du?

  Vänliga hälsningar
  Malin Kundtjänst
 • Varför har ni gjort allt så svårt hittar ingenting . kuskstaistik var är den ??????

  Ulf Lennartsson
 • Hej Ulf!

  Du hittar kuskstatistiken i Sportappen. Det finns flera vägar dit, men det lättaste är att använda länken i menyn eller klicka på "gubben" (se nedan), båda länkarna leder in till startsidan där du kan använda Sök sportinfo.  Malin Kundtjänst
 • Det gäller ju att göra det så besvärligt som möjligt. Ni hade en lätt och bra sida så är det någon datatokog som ska ödelägga allt. GRATTIS NI GLÖMMER ALLA ÄLDRE SOM VERKLIGEN LÄDER ERAN SIDA.
  Ulf Lennartsson
 • Hej igen Ulf!

  Jag
  är ledsen att din upplevelse av vår nya hemsida inte motsvarande dina
  förväntningar.

  Den gamla sidan byggdes för många år sedan och baserades på en teknisk lösning som inte längre är möjlig att underhålla, därför var vi tvungna att utveckla en ny hemsida. Vi kommer löpande att jobba med förbättringar. Jag hoppas du kommer uppleva hemsidan bättre längre fram.

  Vänliga hälsningar
  Malin Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.