När utbetalas prispengar?

Min häst har startat och vunnit prispengar. När betalas prispengarna ut till mig?
Svensk Travsport Kundtjänst

Kommentarer

 • Prispengar från travlopp i Sverige betalas ut den 15:e månaden efter start. Om den 15:e infaller på en helg betalas pengarna ut vardagen innan. För prispengar som vunnits i annat land kan tidpunkten variera.
  Svensk Travsport Kundtjänst
 • Jag vill ha prispengarna på mitt konto istället för en utbetalningsavi.
  Hur gör jag då?


 • Godmorgon. Vår häst har vunnit prispengar i Frankrike. Behöver vi vidta någon åtgärd eller betalas prispengen ut via ST som om det varit travlopp i Sverige?
 • Hej Staffan och Nils!

  Tack för inlägg och förfrågan!

  Staffan: I Svensk Travsports blankettförråd finner du blanketten "Anmälan om bankkonto/bankgiro". Fyll i uppgifterna och skicka det sedan i original till oss. Saknar du möjlighet att skriva ut blanketten så återkom med adressuppgifter var du vill att blanketten ska skickas så ordnar vi det.

  Nils: Grattis till framgångarna i Frankrike som resulterat i att din häst vunnit prispengar. Svensk Travsport har inte något samabete med Frankrike då det gäller utbetalning av prispengar. Frankrike ansvarar för att utbetalningen sker. Du behöver således meddela S.E.C.F (motsvarigheten till Svensk Travsport i Frankrike) namn, adress samt kontouppgifter. Bifogar blanketten som S.E.C.F önskar att utländska kunder använder.

  Vänliga hälsningar
 • hej hur gör man om man inte har fått in prispengarna, men har fått en utbetalningsbesked? den 15den var förra veckan och har ej fått något på kontot.
 • Hej Anna!

  Bäst är om du ringer oss eller skickar ett mail till kundtjanst@travsport.se
  då alla kan läsa vad vi svarar.

  Vänliga hälsningar
  Anette Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.