Till senaste kommentaren

Resultatredovisning V75 - Målfoton

Jag spelar regelbundet på V75.  På ATG.se finns "all" resultatredovisning från respektive lopp. Men var kan jag hitta officiella målfoton från loppen? Jag har lyckats hitta dem på en viss annan website. Men undrar var de finns officiellt?
Och särskilt önskar jag hitta det uppförstorade målfotot från V75-lopp 7 nu lördags (17/9) på Bergsåker. För mig ser det på det ordinarie fotot ut som "dött lopp", men måldomarna kunde tydligen få fram en vinnare. (Har försökt hitta något på Bergsåkers website men där finns ingenting sådant.)
Glenn Lundgren

Kommentarer

 • Hej Glenn!

  Riksdomare Jan Törnqvist informerar: När måldomare och nämnden granskar målfotot på skärmen och linjen läggs är det med liten marginal fördel nr8. Se målfoto på PDF-fil.

  Vänliga hälsningar!
  Ulrika Kundtjänst
 • Tack för svar,
  Visserligen undrade jag lite över bedömningen av målfoto i V75-lopp 7.
  Och fortfarande tycker jag kanske att det lika gärna kunde ha bedömts som "dött lopp" på det målfoto jag fick som bilaga i svaret. Även efter att jag förstorat upp det.
  Men erfarna måldomare har väl säkert fattat rätt beslut även i detta lopp.

  Men jag undrade ju också: Var kan jag "officiellt" hitta (alla) målfoton från respektive V75 omgång? Tydligen inte på respektive travbanas hemsida och inte på ATG.se.

  Hälsningar Glenn
  Glenn Lundgren
 • Hej Glenn!

  För att få ett målfoto behöver du kontakta den travbana som loppet har gått på.

  Önskar dig en fortsatt trevlig dag & lycka till med spelet!

  Vänliga hälsningar
  Anette Kundtjänst
 • Hmm, undrar ju lite om detta är den enda vägen/möjligheten att hitta/få se målfoton i efterhand.  Men vi släpper det här. Jag forskar vidare i andra forum.
  Tack ändå.
  Glenn Lundgren
 • När målfoto distribueras blir upplösningen däremot lidande. Det pågår ett utbyte av målkameror på svenska banor delvis i syfte att få just bättre skärpa även i den målfotokopia som ska offentliggöras.
  Anette Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.