Till senaste kommentaren

Information om coronaviruset (Covid-19)

Information om coronaviruset (Covid-19)

Svensk Travsport Kundtjänst Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Här hittar du all information kring travsporten och Covid-19  som publicerats på travsport.se.

  Svensk Travsport Kundtjänst
 • Hej! Om alla restauranger/publikområden ska hålla stängda på tävlingsdagar, hur är det då möjligt att Bollnäs travrestaurang gör reklam/lägger ut information om morgondagens lunch när det är lunchtävlingar på Bollnäs imorgon fredag 13/3? Enligt er information borde ju publiksidan och restaurang vara stängd imorgon!
  Maja
 • Hej Maja!

  Bollnäs har ändrat, se länk. https://www.bollnastravet.com/

  Önskar dig en trevlig helg!
  Kundtjänst
 • Hej!

  Kanal75 och ATG med Åsa Elmroth har reportage i lördags om hur "bra" säkerheten är nu för kuskarna och tränarna och så måste Emilia Leo veva ner vindrutan och Solvallas vakt nästan har in huvudet i bilen för att kolla vem hon är!!!! Istället för att visa leg genom en stängd ruta tex hade väl varit mycket bättre?

  Sen står Åsa vid bilen med öppen dörr och pratar med Emilia mindre än 1 meter ifrån henne!!!

  Tänk om den vakten eller Åsa kan smitta.... då blir alla landets kuskar snart sjuka med det dåliga säkerhetstänket!!!
  Peter
 • Hej Peter!

  Tack för din fråga. Vi tar självklart väldigt allvarligt på att skapa en säker arbetsplats för såväl banpersonal som aktiva inom travsporten. Från Svensk Travsports sida har vi infört flera restriktioner och uppdaterar våra riktlinjer till banorna och aktiva kontinuerligt.

  Först och främst så följer alla som arbetar under en travdag självklart folkhälsomyndighetens rekommendationer och de som uppvisar de minsta symtom ska inte arbeta. Förstår att det kan se oroväckande ut men alla inblandade i reportaget var (och är) friska och arbetet genomfördes med säkerhet i fokus. Vi tackar dock för att du uppmärksammade oss på detta och vi kommer att fortsätta att uppmana alla inblandade på en tävlingsdag att följa våra riktlinjer.

  Vänliga hälsningar

  Malin Kundtjänst
 • Fast arbetet var ju inte med säkerhet i fokus om Kusken måste veva ner vindrutan för att bli kontrollerad???  
  Självklart hoppas jag vakten och Åsa är friska men det var ju inte det saken gällde... i såna fall kan ju friska hästägare också släppas in? Det var ju säkerheten det gällde att INTE vara nära någon oavsett frisk eller sjuk!!!
  Peter
 • Hej igen Peter!

  Tack igen för dina synpunkter. Vi ska självklart fortsätta arbetet med att stärka upp säkerheten på alla banor. Och en viktig del i det är att minimera antalet personer som har tillträde till banan. Endast de som har stallbacken som arbetsplats får vara där och det håller vi hårt i. Svensk Travsport har konstant dialog med alla banor om bra exempel på hur vi kan skapa säkra arbetsplatser.

  Vänliga hälsningar

  Malin Kundtjänst
 • Hur blir det med travet det är ju långt fler än 50 personer på stallbacken?
  Tomas Edman
 • Hej Tomas!

  Som du säkert sätt i våra senaste artiklar fortsätter travtävlingarna, fast med restriktioner. Ponnytravet pausar tävlandet. Du kan läsa mer här.

  Vänliga hälsningar
  Malin Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.