Till senaste kommentaren

Hur fungerar det med tillgängliga kuskar på travsport.se?

Hej! När man tittar på tillgängliga kuskar den 30/6 i Lycksele ska vissa kuskar köra på Bergsåker.  När man tittar på Bergsåker ska samma kuskar köra i Lycksele. Hur ska man veta på vilken bana de ska köra på?  Tacksam för svar. Elisabeth.

Kommentarer

 • Hej Elisabeth!

  Tack för din fråga!

  Anledningen till att det är samma kuskar/ryttare är att de själva har kryssat i sig som tillgängliga i uppsittningskalendern. Varje kusk och ryttare har möjlighet att sätta sig tillgänglig på den travbana de kan åka till. Vissa kryssar i fler eller alla banor och väljer efter anmälan den travbana där de exempelvis fått flest uppsittningar. Detta gör att om man inte gjort klart med kusk till sin häst innan så är det bra att välja fler kuskar från listan. Det går även att komplettera fram till kompletteringstidens slut. Saknar man kusk när kompletteringstiden gått ut så sätts en kusk/ryttare upp enligt kuskligan på den aktuella travbanan.

  Vänliga hälsningar
 • Hvordan kontakter man fx Tingsryd med hensyntil kusk. Vi har meldt i Breddlopp, og kan se på komplettering liste, at de 3 kuske der er skrevet på, intet kan starte. Hvordan meddeler vi andre forslag til kusk.
  Med venlig hilsen    Finn Sørensen
  Finn Sørensen
 • Hej Finn!

  Du kan ringa oss på 0046-8 475 27 50 så hjälper vi dig.
  Anette Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.