Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

"Var är Sök Sportinfo?" – Så fungerar Sportappen

"Var är Sök Sportinfo?" – Så fungerar Sportappen
Svensk Travsport Kundtjänst

Kommentarer

 • "Var är Sök Sportinfo?" – Så fungerar Sportappen
  I Sportappen finns all vår sportdata. Här hittar du funktioner som är öppna för alla, som exempelvis Sök sportinfo och tävlings- och propositionskalendrarna, samt funktioner som kräver ett användarkonto. När du kommer in på sidan ser du endast de funktioner som är öppna för alla och loggar du in når du allt du har tillgång till i din roll (tränare, kusk, hästägare, etc). Liksom tidigare kan vem som helst skaffa ett konto och det är gratis.

  Hitta till Sportappen
  Det finns flera vägar in i Sportappen, men det lättaste är att använda länken i menyn eller klicka på "gubben" (se nedan), båda länkarna leder in till startsidan där du kan använda Sök sportinfo/avelsinfo eller logga in på ditt användarkonto.  Navigering på sidan
  På startsidan finns genvägar till några funktioner. Resten hittar du via menyn (se bild nedan).
  Tävling (gult): Tävlingskalender med start- och resultatlistor, Propositionskalender med alla propositioner.
  Avel (grönt): Sök avelsinfo.
  Sportinfo (blått): Topplistor där du kan söka fram egna topplistor, Sök sportinfo uppdelat på häst, kusk/ryttare/tränare, ägare och uppfödare.

  För dig som aktiv
  När du är inloggad på ditt användarkonto utökas menyerna med dina funktioner baserad på vem du är (tränare, kusk, hästägare, etc). Här kan du göra de saker du kunde på den tidigare hemsidan också, anmäla hästar, sätta upp dig som kusk, hantera TDS:en, osv.

  Hem = tillbaka till startsidan
  Såväl knappen "hem" som logotypen i vänster hörn leder tillbaka till Sportappens startsida. Vill du tillbaka till travsport.se använder du länken "travsport.se" i menyn.

  Spara som favorit
  Om funktionerna i Sportappen är något du använder ofta är ett tips att spara sidan som favorit i din webbläsare så slipper du några klick inne på travsport.se. Men glöm inte att gå in där då och då så du inte missar någon information.

  Svensk Travsport Kundtjänst
 • När jag söker häst får jag bara fram härstamning. Hur gör jag för att få fram tävlingsresultat och historik? Det var enkelt på den gamla hemsidan, nu är det nästan omöjligt.
  Bo Sörheim
 • Hej Bo!

  För ca en månad sedan gjorde vi delar av Sportappen på travsport.se responsiva. Innehållet anpassas nu efter exempel mobilers och plattors format och inte som tidigare då allt utgick från att presenteras på en dataskärm.

  Jag misstänker att du går in på en mobil eller surfplatta. Då ser du inte längre flikarna Tävlingsresultat och Historik direkt.

  Bredvid ordet Härstamning ser du istället en liten gul pil neråt. Klicka på pilen så kommer en rull-lista fram. Där kan du välja Tävlingsresultat eller Historik.

  Önskar dig en trevlig kväll!

  Malin Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.