Till senaste kommentaren

"Var är Sök Sportinfo?" – Så fungerar Sportappen

"Var är Sök Sportinfo?" – Så fungerar Sportappen
Svensk Travsport Kundtjänst Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • "Var är Sök Sportinfo?" – Så fungerar Sportappen
  I Sportappen finns all vår sportdata. Här hittar du funktioner som är öppna för alla, som exempelvis Sök sportinfo och tävlings- och propositionskalendrarna, samt funktioner som kräver ett användarkonto. När du kommer in på sidan ser du endast de funktioner som är öppna för alla och loggar du in når du allt du har tillgång till i din roll (tränare, kusk, hästägare, etc). Liksom tidigare kan vem som helst skaffa ett konto och det är gratis.

  Varför är inte Sportappen mobilanpassad?
  Sidan är dessvärre inte mobilanpassad än, men det är något vi jobbar vidare med och förhoppningen är att några vyer ska kunna bli mobilanpassade före årsskiftet medan andra kommer att dröja något längre. Både travsport.se och Sportappen är dessutom tillgänglighetsanpassade, vilket innebär att de är läsbara för personer med synnedsättning som använder hjälpmedel när de besöker sidorna. Det i sin tur innebär att sidan blir väldigt bred att läsa i mobilen, något vi är medvetna om. Vi håller på att titta på om det finns mindre justeringar vi kan göra för att underlätta till dess att mobilanpassningen är klar.

  Hitta till Sportappen
  Det finns flera vägar in i Sportappen, men det lättaste är att använda länken i menyn eller klicka på "gubben" (se nedan), båda länkarna leder in till startsidan där du kan använda Sök sportinfo/avelsinfo eller logga in på ditt användarkonto.  Navigering på sidan
  På startsidan finns genvägar till några funktioner. Resten hittar du via menyn (se bild nedan).
  Tävling (gult): Tävlingskalender med start- och resultatlistor, Propositionskalender med alla propositioner.
  Avel (grönt): Sök avelsinfo.
  Sportinfo (blått): Topplistor där du kan söka fram egna topplistor, Sök sportinfo uppdelat på häst, kusk/ryttare/tränare, ägare och uppfödare.

  För dig som aktiv
  När du är inloggad på ditt användarkonto utökas menyerna med dina funktioner baserad på vem du är (tränare, kusk, hästägare, etc). Här kan du göra de saker du kunde på den tidigare hemsidan också, anmäla hästar, sätta upp dig som kusk, hantera TDS:en, osv.

  Hem = tillbaka till startsidan
  Såväl knappen "hem" som logotypen i vänster hörn leder tillbaka till Sportappens startsida. Vill du tillbaka till travsport.se använder du länken "travsport.se" i menyn.

  Spara som favorit
  Om funktionerna i Sportappen är något du använder ofta är ett tips att spara sidan som favorit i din webbläsare så slipper du några klick inne på travsport.se. Men glöm inte att gå in där då och då så du inte missar någon information.

  Svensk Travsport Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.