Nya travsport.se

Nya travsport.se
Svensk Travsport Kundtjänst

Kommentarer

 • Den 6 november 2019 släpptes den nya versionen av travsport.se. Välkommen till en mer modern och mer lättnavigerad hemsida.

  Nya travsport.se består av två sammanlänkade delar, en redaktionell del med nyheter och information (travsport.se) och en datadriven del med exempelvis Sök sportinfo och Sök avelsinfo och hela det inloggade läget (sportapp.travsport.se).

  Den redaktionella delen på travsport.se är mobilanpassad. I sportappen är menyn Tävling mobilanpassad och resten kommer att bli det längre fram.

  Några förändringar som kommer att märkas
  Ny menystruktur med direktlänkar till alla sidor direkt i toppmenyn.
  • Ny menystruktur med direktlänkar till alla sidor direkt i toppmenyn. 
  • Sökfunktionen på travsport.se är ett rent redaktionellt sök och i Sök sportinfo, som flyttat till sportapp.travsport.se, kan man söka i den kategori som man valt, ex Häst.
  • Den nya urvalslistan för negativa dopningsprov redovisar både prov tagna i och utanför tävling på samma sida.
  • För Svenska Travligan (STL) finns en egen topplista där man kan se vilka som leder ligan inom olika kategorier. 
  • För STL har dessutom en tabellsida skapats där man kan följa ställningen i olika divisioner i pågående meetings. Tabellen kommer att uppdateras när respektive loppresultat är klart.
  De inloggade funktionerna finns nu i Sportappen
  För dig som har licens eller är hästägare finns samma funktioner som du har tillgång till i dag när du loggar in på ditt användarkonto via sportapp.travsport.se. När du loggat in möts du av aktuella notifieringar och i toppmenyn finns direktlänkar till alla funktioner. Exempelvis kan du nu hämta dina Norden- och tullintyg direkt under menyn Tävling och vill du se dina fakturor hittar du dem under menyn Hästägare.

  Vi kommer löpande att släppa ny funktionalitet.

  Mer information
  "Var är Sök Sportinfo?" Så fungerar sportappen
  Var hittar jag propositioner och avancerad sökning?
  Var hittar jag topplistor?
  Var hittar jag tävlingskalendern?
  Var hittar jag banprogram?
  Menyn Tävling mobilanpassad

  Bakgrund
  Tekniken som dagens sida är byggd på har ett bäst före-datum som, om det inte redan passerats, inte ligger allt för långt fram i tiden. Därför har vi fokuserat på att i första hand överföra all funktionalitet från dagens sida till den nya. Den nya tekniska lösningen vi bygger sidan på ger oss mycket större utvecklingsmöjligheter och vi jobbar självklart redan med både förbättring och nya funktioner. Men i detta första läge har vi valt att bygga det mesta likadant som nuvarande lösning, om än i snyggare och mer lättnavigerad förpackning.

  Anledningen till uppdelningen är att de inloggade tjänsterna, såsom startanmälan och TDS, kräver en annan teknik än de redaktionella delarna och för att göra användarupplevelsen så bra som möjligt är den nya hemsidan byggd med hjälp av de verktyg som bäst presenterar och hanterar text respektive data. Bortsett från denna nya tekniska lösning är funktionaliteten på sidan i stora delar den samma som tidigare.

  Svensk Travsport Kundtjänst
  (Uppdaterad )
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.